Single Mripat Sisi Tarik Tipe Cable Grips

Katrangan singkat:

Whip Stops minangka cara sing apik kanggo nyegah selang tekanan dhuwur. Whip Stops duwe desain unik sing nyegah whipping sing nyata lan ora bisa ditebak saka selang tekanan dhuwur nalika gagal.


Detail Produk

Tag produk

P/N HOSE OD { INCI } HOSE OD MM Max OD GRIP LENGTH LENGKA MATA DONGENG TOTAL JUMLAH PLIES KIRA-KIRA BOOT RATA-RATA KEKUATAN BREAKING
3/8" 5/16" - 1/2" 8-14 MM .70" 12.5 4 16.5 8x3 1/4 LB 4200LBS
1/2" 1/2" - 3/4" 14-20 MM .85" 18 4.5 22.5 8x3 1/4 LB 4200LBS
7/8" 3/4" - 1.1/8" 20-30 MM 1.4" 20 6 26 12X2 3/4 LB 6200LBS
1" 1.1/8" - 1.1/2" 30-40 MM 2" 27 8 35 12X2 1 LB 12000Lbs
1.1/4" 1.1/2" - 1.7/8" 40-50 MM 2.5" 32 8 40 12X2 1.1/4 LB 12000Lbs
1.1/2" 1.7/8" - 2.3/8" 50-60 MM 3" 41 11 52 12X2 2.1/4 LBS 17000 Lbs
2" 2.3/8" - 2.3/4" 60-70 MM 3" 43 11 54 12X2 2.1/2 LBS 17000 Lbs
2.1/2" 2.3/4" - 3.3/8" 70-85 MM 3.75" 43 13 56 12X2 5.1/4 LBS 17000 Lbs
3" 3.3/8" - 3.7/8" 85-100 MM 4" 58 17 75 12X2 5.1/4 LBS 26000LBS
4" 4.3/4" - 5.1/2" 120-140 MM 6.25" 71 19 90 16X2 7.1/2 LBS 30000LBS
6" 5.1/2" - 7" 140-180 MM 8" 79 19 98 16X2 8 lbs 30000LBS

Nduweni kabel braided sing dirancang khusus sing ngidini kabel kanggo ngencengi selang nalika gagal. Ora kaya WHIP CHECK utawa baja Hobble Clamp, WHIP STOP bakal terus ngencengi. Titik anchoring sikil pindho nyegah selang saka whipping sisih menyang sisih nggawe WHIP STOP banget seng di pengeni ing ngendi karyawan bisa cedhak aplikasi tekanan dhuwur.
Kaos kaki pecut nduweni desain unik sing nyegah pecutan selang tekanan dhuwur sing nyata lan ora bisa ditebak nalika gagal. Genius nyata ing mburi desain anyar iki yaiku baja tenunan sing nyepeng lan ngencengi area selang sing gedhe amarga nyuda lan ngunci selang sing wis pecah.

Panganggone kaos kaki pecut:
Iki minangka selang tekanan dhuwur sing paling apik sing kasedhiya amarga selang genggeman baja sing dikepang gaya kaos kaki luwih aman ing wilayah sing luwih gedhe. Nyandhang lan luh biasane ana ing cedhak fitting, sing bisa nyebabake rusak. Baja sing dikepang uga bisa nyegah nyandhang ing ngisor selang. Kaos kaki iki ora mung cocok kanggo selang udara, nanging uga kanggo nggunakake selang tekanan dhuwur kayata udara, banyu, hidrolik, lendhut, lsp.

Whip sock4_640

Whip sock1_640

Whip sock2_640

Whip Sock3_640

Safety-Hose-product-2-lg

Safety-Hose-product-4

Hose-to-Hose-Whip-Stop

Safety-Hose-product-1-lg

Sistem pengekangan safety hose Whip Stop dirancang kanggo nyuda resiko cedera sing disebabake kegagalan selang tekanan dhuwur.
Gedhene kekuwatan sing disebabake dening kedadeyan kegagalan selang tekanan dhuwur bisa nyebabake ciloko serius lan bisa dadi angel lan mbebayani kanggo nahan kanthi cepet. Kajaba iku, tumpahan lan karusakan peralatan bisa nyebabake reresik lan downtime sing larang. Sistem pengekangan safety selang pecut, uga dikenal minangka kaos kaki pecut, bakal terus mriksa selang nganti operator bisa ngilangi tekanan selang kanthi aman.
Daur ulang kuping pindho ing loro-lorone kasedhiya kanggo rakitan selang dawa cendhak. Dawane khusus bisa dirancang kanggo nyukupi kabutuhan selang sing tepat.
Kanggo mesthekake yen sistem mandeg pecut wis rampung aman, priksa manawa pipa, pigura, utawa peralatan sing klem hobble dibelenggu uga bisa nahan kekuwatan maksimal sing bisa nyebabake kegagalan selang.
Aplikasi saka self fusing utawa tape rubberized ngendi mburi mandeg mecut ketemu selang dianjurake nalika diameteripun njaba selang ing sawetara ditrima nanging wis pas looser.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan