• LHSL-1
  • LHSL-2
  • LHSL-3

Pabrik Hardware Plastik YuYao Lin hui diadegaké ing taun 2006. Iku perusahaan modern sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan kabel safety whipcheck khusus, Whiplock, Whipblock, Watesan Kaos Kaki Whip, Clamp Piping, Hose Hobbles, Coil Spring. lanyard,Rantai bledosan pipa,kabel tahan bledosan,Tali Baja Pipa,Tali tarik kawat baja mobil,tali kawat baja,Kustomisasi Produk,Rantai rigging。 Perusahaan iki nduweni tim desain profesional lan operator trampil, kanthi kekuatan teknis sing kuwat. Produk adol kanthi apik ing kabeh provinsi lan kutha ing negara kasebut lan dadi pemasok jangka panjang perusahaan sing kondhang.

Tekane Anyar

pecut

Whipchek - slings safety minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp.

Klem Pipa

Salah sawijining solusi kanggo njaga saka pecut selang yaiku nggunakake sistem penahan selang. Sistem restraint selang dirancang kanggo nyegah whipping saka selang pressurized ing acara selang misahake saka pas sawijining.

Kabel grip

Konfirmasi kabeh hoses, fitting, lan piranti safety dirating kanggo syarat tartamtu lan mriksa kabeh item kanggo mesthekake yen padha ing urutan kerja sing tepat.

Hose Hobbles

Hose Hobbles uga dikenal Pipe Clamps digunakake kanggo ngamanake ends saka Rotary lan hoses tekanan dhuwur liyane kanggo njaga saka kacilakan ing acara Gagal sambungan selang.

Spring coil lanyard

Iki digawe saka polyurethane kelas dhuwur lan kabel baja, kang wis resistance karat banget lan cocok kanggo macem-macem operasi fishing.

ngatur tali kawat baja

Goleki pancingan trailer ing mburi kendaraan sing ditarik lan ing ngarep kendaraan sing ditarik. Akeh pancingan trailer dumunung ing sisih ngisor bumper, lan biasane ditandhani kanthi cetha ing manual kendaraan.

Amazon hot sale

Tali Pengaman Kaki Ground Clip, untuk Breakaway Switch Breakaway Trailer Kabel, Anti-Lost Kabel, Rv Stainless Steel Spring Towed Spiral Wire Extended

Produk

Produk adol kanthi apik ing kabeh provinsi lan kutha ing negara kasebut lan dadi pemasok jangka panjang perusahaan sing kondhang.

KENAPA PILIH KAMI?

Saiki, pabrik kita duwe 10 karyawan, area kira-kira 1000 meter kubik, sing dipérang dadi extrusion tabung lan bengkel gambar kawat, bengkel instalasi lan konfigurasi, bengkel pemotongan tali, lan bengkel ekstrusi lengen aluminium. Peralatan kasebut nduweni 6 mesin extruding tabung, 2 mesin pakan kawat, 3 mesin pemotong tali, 4 peralatan stamping hidrolik, lan 2 peralatan kemasan. Bisa nyukupi kabeh syarat kanggo kustomisasi tali kawat.

Produk Fitur