Klem Pipa

  • single clamp Safety restraining system for pressure hoses

    Clamp tunggal Sistem restraining Safety kanggo selang tekanan

    Yen sampeyan nggarap sistem hidraulik nganti suwe, sampeyan bakal weruh kegagalan selang hidrolik. Apa kegagalan disababaké déning selang kang snagged dening bagean obah utawa selang jotosan mati pas, jalaran bisa luwih saka mung kekacoan amba lan mundhut saka lenga hydraulic.

  • Hose whip restraint system with double clamp

    Sistem penahan pecut selang kanthi klem ganda

    Yen sampeyan nggarap sistem hidraulik nganti suwe, sampeyan bakal weruh kegagalan selang hidrolik. Apa kegagalan disababaké déning selang kang snagged dening bagean obah utawa selang jotosan mati pas, jalaran bisa luwih saka mung kekacoan amba lan mundhut saka lenga hydraulic.

  • detachable clamp working around high-pressure hydraulic hose

    Clamp sing bisa dicopot bisa ngubengi selang hidrolik tekanan dhuwur

    Yen sampeyan nggarap sistem hidraulik nganti suwe, sampeyan bakal weruh kegagalan selang hidrolik. Apa kegagalan disababaké déning selang kang snagged dening bagean obah utawa selang jotosan mati pas, jalaran bisa luwih saka mung kekacoan amba lan mundhut saka lenga hydraulic.