Kabar

  • Wektu kirim: Sep-15-2021

    1/8 "* 20 1/4" , Dheweke digawe saka tali kawat baja galvanis 3mm. Iki dirancang kanggo mbukak beban mati sing aman saka 600kgs. 3/16" * 28 ". Iki digawe saka tali kawat baja galvanis 5mm nganti beban mati sing aman 1,5 ton. 1/4″ * 38″, digawe saka ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Sep-15-2021

    Konektor jaring kabel (uga dikenal minangka: jaring kabel, jaring, tutup wire mesh, jaring jangkar tengah, jaringan, jaringan kabel, jaring serat optik, set jaring jaring) panggunaan jaring kabel: sambungan baja konstruksi listrik nalika kabeh jinis konduktor aluminium lan kabel isolasi, kabel ground, serat optik, ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Sep-15-2021

    Hose Hobbles uga dikenal Pipe Clamps digunakake kanggo ngamanake ends saka Rotary lan hoses tekanan dhuwur liyane kanggo njaga saka kacilakan ing acara Gagal sambungan selang. Standar API mbutuhake kekuatan bejat minimal 16.000 kilogram kanggo klem safety selang Rotary. Pengujian ekstensif ing Aman ...Waca liyane »