ngatur tali kawat baja

  • 304 Stainless Steel Rigging Safety Screw Quick Link

    304 Stainless Steel Rigging Safety Meneng Cepet Link

    Diameter 0.6-11mm tali kawat sling Konstruksi 1*7,7X7,7*19,1*19, dll Bahan Galvanis, stainless steel MOQ 100 pcs Bahan lapisan PVC, PU, ​​nilon, PE. lapisan bisa nemen ngluwihi gesang Déwan ing paling aplikasi werna Coating Abang / Kuning / Ungu / Oranye / Fluorescent Pink / Black, etc.but Lapisan Transparan sing paling populer Length Minangka requirement End bagean fitting Kalebu bolt mripat, pranala, spring, kait, bidal, klip, stop, bal, bal shanks, sl...
  • Cable Assemblies Stainless Steel o-ring

    Kabel Majelis Stainless Steel o-ring

    Tipe produk 1. Garis kontrol: sepeda, skuter, moped, mobil, motor, mobil listrik, kreta bayi lan garis rem liyane, saluran transmisi; Kabel peralatan olahraga, tali elastis, peralatan putih, peralatan reresik, kreta bayi lan garis kontrol liyane, uga garis suspensi lampu lan produk tali kawat liyane; 2. Tali plastik: skipping tali olahraga, skipping tali profesional, jaring tenis, jaring bola voli; tali kawat dilapisi plastik; Tali pelindung panjat tebing, kabel mobil, ste...
  • Carabiner Loop Steel Wire Rope

    Tali Kawat Baja Lingkaran Carabiner

    Diameter 0.6-11mm tali kawat sling Konstruksi 1*7,7X7,7*19,1*19, dll Bahan Galvanis, stainless steel MOQ 100 pcs Bahan lapisan PVC, PU, ​​nilon, PE. lapisan bisa nemen ngluwihi gesang Déwan ing paling aplikasi werna Coating Abang / Kuning / Ungu / Oranye / Fluorescent Pink / Black, etc.but Lapisan Transparan sing paling populer Length Minangka requirement End bagean fitting Kalebu bolt mripat, pranala, spring, kait, bidal, klip, stop, bal, bal shanks, sl...
  • galvanized wire rope Cable with Swaged Eye Terminal

    Kabel tali kawat galvanis kanthi Terminal Mata Swaged

    Tali tarik, uga kunci, pancing labu, pengikat lan piranti liyane produk perangkat keras periferal Tali kawat baja tahan karat, spesifikasi cilik tali kawat baja tahan karat, tali kawat plastik, tali kawat tipis, tali kawat plastik, tali kawat pegas, tali lampu lan tali kawat, etc.. Tali multi-strand (1×7, 7×7, 7×19, 6*19) varieties lengkap tali kawat stainless steel lan tali kawat. Spesifikasi tali kawat baja tahan karat: ø0.3 - ø10.0 Spesifikasi spesifik kawat adhesive r...
  • Steel Wire Rope With  Type d shackle

    Tali Kawat Baja Kanthi Shackle Tipe D

    Informasi Umum Diameter Tali Kawat Dhiameter tali kawat yaiku diameter bunder sing nutupi kabeh wores. Nalika ngukur tali kawat, penting kanggo njupuk jarak paling gedhe saka wates njaba Mahkota saka rong untaian sing ngelawan. Pangukuran ing lembah bakal nyebabake maca sing salah. Cara Ngukur Diameter Cailper, dilengkapi rahang sing cukup amba kanggo nutupi ora kurang saka rong untaian jejer Faktor Keamanan Tali Kawat Iku angel ...
  • heavy duty towing rope car  with hooks
  • Wire Rope with Clips Safety protection wire rope

    Wire Rope with Clips Tali kawat proteksi safety

    Dhiameter tali kawat yaiku dhiameter bunder sing nutupi kabeh kawat. Nalika ngukur tali kawat, penting kanggo njupuk jarak paling gedhe saka wates njaba Mahkota saka rong untaian sing ngelawan. Pangukuran ing lembah bakal nyebabake maca sing salah.