genggeman basket

  • Hose restraints Basket Grip Type R

    Kekangan selang Basket Grip Tipe R

    Whip Stops minangka cara sing apik kanggo nyegah selang tekanan dhuwur. Whip Stops duwe desain unik sing nyegah whipping sing nyata lan ora bisa ditebak saka selang tekanan dhuwur nalika gagal.

  • Cable nets connector Type RA

    Konektor jaring kabel Tipe RA

    Whip Stops minangka cara sing apik kanggo nyegah selang tekanan dhuwur. Whip Stops duwe desain unik sing nyegah whipping sing nyata lan ora bisa ditebak saka selang tekanan dhuwur nalika gagal.