Babagan Kita

Pabrik Hardware Plastik YuYao Lin hui diadegaké ing taun 2006

Pabrik Hardware Plastik YuYao Lin hui diadegake ing taun 2006. Iku perusahaan modern sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan kabel safety whipcheck sing disesuaikan, Whiplock, Whipblock, Pecut Sock Restraints, Piping Clamp, Hose Hobbles, Spring coil lanyard, Rantai bledosan pipa, kabel tahan ledakan, Tali Baja Pipa, tali derek kawat baja mobil, tali kawat baja, Kustomisasi Produk, Rigging rantai. Perusahaan iki nduweni tim desain profesional lan operator trampil, kanthi kekuatan teknis sing kuwat. Produk adol kanthi apik ing kabeh provinsi lan kutha ing negara kasebut lan dadi pemasok jangka panjang perusahaan sing kondhang.

Babagan Pabrik

Saiki, pabrik kita duwe 10 karyawan, area kira-kira 1000 meter kubik, sing dipérang dadi extrusion tabung lan bengkel gambar kawat, bengkel instalasi lan konfigurasi, bengkel pemotongan tali, lan bengkel ekstrusi lengen aluminium. Peralatan kasebut nduweni 6 mesin extruding tabung, 2 mesin pakan kawat, 3 mesin pemotong tali, 4 peralatan stamping hidrolik, lan 2 peralatan kemasan. Bisa nyukupi kabeh syarat kanggo kustomisasi tali kawat.

nmutyyr

rtefdghf

tyghfjhg

bnvcutyr

Misi Kita

Misi kita yaiku "saben wong iku safety".Perusahaan netepi prinsip "kualitas pisanan, pelanggan pisanan"; Prinsip kejujuran, kepatuhan lan layanan sing wicaksana, Strategi pangembangan produk "kepribadian sing khas, kualitas dhuwur lan rega murah"

Layanan Kita

Lan strategi pemasaran "marketing teknis lan spesialisasi layanan" wis entuk kapercayan lan dhukungan saka pelanggan kanthi nyedhiyakake produk layanan sing bermutu lan apik kanggo para pelanggan.