Wire Rope with Clips Tali kawat proteksi safety

Katrangan singkat:

Dhiameter tali kawat yaiku dhiameter bunder sing nutupi kabeh kawat. Nalika ngukur tali kawat, penting kanggo njupuk jarak paling gedhe saka wates njaba Mahkota saka rong untaian sing ngelawan. Pangukuran ing lembah bakal nyebabake maca sing salah.


Detail Produk

Tag produk

Dhiameter Tali kawat sling 0,6-11 mm
Konstruksi 1*7,7X7,7*19,1*19, lsp
Bahan Galvanis, baja tahan karat
MOQ 100 pcs
Bahan saka lapisan PVC, PU, ​​nilon, PE. lapisan bisa nemen ngluwihi gesang Déwan ing paling aplikasi
Werna lapisan Abang / Kuning / Ungu / Oranye / Fluorescent Pink / Ireng, etc. nanging Lapisan Transparan sing paling populer
dawa Minangka syarat
Bagian pungkasan saka fitting Kalebu baut mata, link, spring, pancing, thimble, klip, mandeg, bal , shanks bal , lengan , mata cap, gagang, garpu tali knob, mata tali lan kancing benang .Fitting liyane kasedhiya minangka kita
Wektu timbal 7 dina yen ana cukup bahan ing saham
Sampel Sampel gratis kasedhiya yen kabeh dimensi padha karo sing wis ana, yen ora, hubungi kula, kanggo entuk solusi sing efisien biaya.
Aplikasi 1.Pressed Steel Wire Rope Sling digawe kanthi nggunakake tali kawat baja sing paling apik lan diprodhuksi kanthi peralatan lan teknik sing paling profesional 2. Nggawe gampang ngangkat. Iki minangka alat angkat sing aman lan ditrapake. Kanthi ciri: Nolak marang, dhuwur, suhu lan abrasion; Gampang digunakake lan kanthi beban kerja sing gedhe
3. Digunakake ing bidang mesin, metalurgi, konstruksi, pengiriman, proyek jembatan, gimnasium, lapangan minyak, fishing, pengeboran, colliery lan pelabuhan dll
4.Perusahaan kita nyunting lan ngrancang standar nasional. Sling Tali Kawat Tekan kanthi kisaran pametumu 6mm-190mm. 5.Lan kita uga bisa nggawe sling standar ditekan khusus miturut syarat saka pelanggan.
Spesifikasi Deleng gambar ing ngisor iki: Kabeh spesifikasi sing digawe khusus kasedhiya, toleransi sing luwih kenceng, biaya biaya sing luwih dhuwur. Sampel mesthi gratis!

Diameter Tali Kawat

Dhiameter tali kawat yaiku dhiameter bunder sing nutupi kabeh kawat. Nalika ngukur tali kawat, penting kanggo njupuk jarak paling gedhe saka wates njaba Mahkota saka rong untaian sing ngelawan. Pangukuran ing lembah bakal nyebabake maca sing salah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan