Selang kanggo Alat Whipchecks safety selang udara

Katrangan singkat:

Whipcheck - slings safety minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp.


Detail Produk

Tag produk

Kabel safety Whipcheck wis digunakake pirang-pirang taun ing selang kompresor udara kanggo nyegah ujung selang saka 'mecut' yen kopling metu saka selang.
Masang kabel safety Whipcheck kanthi bener penting kanggo kinerja. Ujung daur ulang kudu dilebokake ing ngisor selang sabisa. Kanthi jinis Hose to Hose, ferrule ing tengah Whipcheck kudu dumunung ing titik sing padha karo sambungan antarane loro hoses.
Bahan standar konstruksi yaiku kawat baja galvanis, spring baja berlapis lan ferrules aluminium. Nanging, Whipcheck kasedhiya ing macem-macem gaya kalebu Stainless Steel lan ferrules tembaga kanggo laut lan aplikasi ngendi risiko kabel baja sparking ora ditrima.

Hose to Tool Whipchecks (1)

Hose to Tool Whipchecks (2)

Kita uga nyedhiyakake cek pecut gedhe kanggo selang 8 "nb.
Kita uga bisa kurban versi non-standar, digawe kanggo specification customer, yen jumlah gedhe dibutuhake.
Pemeriksa Whip Safety Hose minangka standar industri sing dipercaya ing safety hose udara. Kanthi 4 ukuran sing bisa diatur lan rong gaya pungkasan sing beda, ware manawa sampeyan duwe kabel sing cocog karo konfigurasi selang udara sampeyan. Spring loop ends nyetel supaya pas karo macem-macem diameter selang.
Kabel Periksa Selang Safety Whip nyukupi syarat OSHA lan MSHA kanggo nyuda bebaya potensial selang selang, risiko kanggo operator lan wong sing ana, lan nyuda potensial karusakan kanggo peralatan.
Priksa pecut kudu dipasang ing posisi lengkap (ora kendor) kanggo njamin keamanan sing tepat.
Kabel Whip Check dirating kanggo layanan udara 200 PSI. Kanggo instalasi tekanan sing luwih dhuwur, deleng selang nilon, choker kabel selang, lan sistem mandeg selang.
Cek Whip, Choker Selang Nilon, Choker Selang Kabel, Stop Whip, Hobble Piping, Choker Wesi Abang, Sling Besi Abang, Penahan Selang Kabel Choker, Klem Hobble Pipa Selang, Hobble Hobbles, Belenggu Safety, Pengekangan Pipa Selang Minyak, 1502 Piping Restraint, Frac Iron Safety Restraints, Rotary Hose Clamps, Pipa Safety Clamps, Flow Back Pipe Restraints, Four Bolt Pipe Clamps, Drilling Rig Fabrikasi, Oil Field Piping

Spesifikasi ukuran:

jeneng produk ukuran Bahan Diameter kawat (mm) Sakabèhé dawa (mm) dawa spring MM) Diameter njaba spring (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diameter pipa sing cocog Daya rusak (KG)
pecut 3/8"*44" Baja karbon galvanis 10 1110 310 25 2.0 4” 3300

Konstruksi lan tes produk
3/8 "* 44, Iki digawe saka tali kawat baja galvanis 3mm. Iki dirancang kanggo mbukak beban mati sing aman saka 600kgs.

LH Safety - Kabel Hose Restraints uga dikenal minangka Whip Checks uga diisi. Disaranake whipchecks digunakake mung ing AIR HOSES mawa ora luwih saka 200 PSI. Sembarang panggunaan liyane tanggung jawab sampeyan dhewe.

 Panggunaan
Kabel safety mriksa whip dirancang khusus kanggo nyegah sambungan selang saka whipping yen hoses utawa couplings gagal kanggo terus. Gagal kasebut biasane kedadeyan kanthi tekanan dhuwur lan bakal nggawe selang utawa peralatan goyang kanthi kuat sing bisa nyebabake ciloko serius kanggo wong utawa kopling & peralatan sing cedhak.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Paket

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan