Stainless Steel304and316 Whipcheck safety slings

Katrangan singkat:

Whipcheck - slings safety minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp.


Detail Produk

Tag produk

slings safety whipcheck minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp. Tekan ing fitting selang kanggo nyedhiyakake safety stand-by kanggo selang. Spring dimuat puteran ing kabel ends mbukak gampang kanggo pass liwat couplings kanggo genggeman tenan ing selang, minangka ditampilake. Dheweke wis diuji kanthi tliti kanthi pirang-pirang taun layanan.

Dirancang kanggo nyegah ciloko utawa kacilakan amarga gagal selang utawa kopling. A whipcheck ngluwihi fitting selang kanggo menehi safety siyaga kanggo selang. Cukup tarik maneh spring lan selehake puteran ing saben selang sadurunge sambungan kanggo nyedhiyani keamanan marang mecut selang.

3Stainless Steel304and316 (2)

3Stainless Steel304and316 (3)

3Stainless Steel304and316 (1)

Selang kita wis dirancang lan digawe karo pelanggan ing atine, mbisakake Nyegah saka kacilakan ngendi baris selang bisa misahake ora sengaja lan nimbulaké selang mecut.

Fitur & Keuntungan
Perlindhungan sing efektif kanggo nyegah pecut selang
Cocog kanggo digunakake ing sambungan selang-kanggo-selang lan selang kanggo instalasi kompresor
Diprodhuksi saka fleksibel, galvanis, kabel multistrand

Spesifikasi ukuran:

jeneng produk ukuran Bahan Diameter kawat (mm) Sakabèhé dawa (mm) dawa spring MM) Diameter njaba spring (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diameter pipa sing cocog Daya rusak (KG)
pecut 1/4" * 38" Baja karbon galvanis 6 970 350 18 2.0 1 1/2"-3" 2200

Konstruksi lan tes produk
1/4 "* 38", Lagi diprodhuksi saka 6mm tali kawat baja galvanis kanggo mbukak mati aman saka 2 ton.

LH Safety - Kabel Hose Restraints uga dikenal minangka Whip Checks uga diisi. Disaranake whipchecks digunakake mung ing AIR HOSES mawa ora luwih saka 200 PSI. Sembarang panggunaan liyane tanggung jawab sampeyan dhewe.

 Panggunaan
Kabel safety mriksa whip dirancang khusus kanggo nyegah sambungan selang saka whipping yen hoses utawa couplings gagal kanggo terus. Gagal kasebut biasane kedadeyan kanthi tekanan dhuwur lan bakal nggawe selang utawa peralatan goyang kanthi kuat sing bisa nyebabake ciloko serius kanggo wong utawa kopling & peralatan sing cedhak.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Paket

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan