Hose Hobbles Red Iron Chokers

Katrangan singkat:

Hose Hobbles uga dikenal Pipe Clamps digunakake kanggo ngamanake ends saka Rotary lan hoses tekanan dhuwur liyane kanggo njaga saka kacilakan ing acara Gagal sambungan selang.


Detail Produk

Tag produk

Hose Hobbles uga dikenal Pipe Clamps digunakake kanggo ngamanake ends saka Rotary lan hoses tekanan dhuwur liyane kanggo njaga saka kacilakan ing acara Gagal sambungan selang.

Pasokan produk Safety Hose kaya kaos kaki Whip, stop kontak, Cable Chokers, Nylon Chokers lan Hose Hobbles uga dikenal minangka Pipe Clamps.

Standar API mbutuhake kekuatan bejat minimal 16.000 kilogram kanggo klem safety selang Rotary.
Tes ekstensif ing sistem Safety - hobble kanggo mesthekake yen padha memenuhi standar API sing ketat.

WIDE RANGE Klem pipa
Hobble hos kita ditawakake ing bolt tunggal lan dobel kanggo aplikasi tekanan dhuwur lan tekanan rendah. Lagi pinted lan ditutupi kanggo umur dawa lan digawe ing meh kabeh ukuran pas paling kabeh hoses ing pasar. We nyuplai klem kanggo paling manufaktur selang utama supaya kita familer karo ukuran OD paling manufaktur selang kayata Gates, NRP Jones, Goodyear, lan merek liyane selang uga clamps kanggo selang hidrolik cilik lan selang industri tekanan rendah saka akeh merek. kaya Alga Gomma, Texcel Rubber lan liya-liyane.

HOSE CLAMP / HOBBLE PILIHAN
Klem selang digawe ing CHINA kasedhiya ing macem-macem gaya sing bisa dipilih supaya cocog karo macem-macem jinis selang. Penting kanggo ngerti selang OD sing sampeyan gunakake kanggo pas karo selang kasebut. Clamps kasedhiya ing selang menyang selang, utawa selang kanggo pad eye utawa opsi lan konfigurasi khusus liyane.

SAFETY-HOBBLE: Selang Hobble
Hose hobbles digunakake kanggo masang lengen safety restraint selang. Bisa digunakake ing selang utawa pipa tembok sing atos lan nyuda kemungkinan pecut selang nalika gagal kopling. Priksa manawa jangkar dirating kanggo bobot lan kekuwatan aplikasi, tindakake pandhuan instalasi. Kudu masang lengen pengaman menyang selang sadurunge dipasangake / dipasang.

HTYRUR (1)

HTYRUR (2)

khg

HTYRUR (4)

HTYRUR (3)

Selang rotary top-drive tekanan dhuwur pecah ing tekanan 3000 psi. Selang ambruk menyang lantai rig lan nuthuk mudhun roughneck. Dheweke ora lara banget, sanajan kedadeyan kasebut bisa uga serius.

Apa sing nyebabake:Selang kasebut dirating kanggo tekanan kerja 5000 psi. Penyelidikan sawise kedadeyan kasebut nuduhake manawa clamps safety restraining ora diselehake kanthi bener ing sekitar pita marker kuning sing ditandhani "Safety Clamp Here". Nanging, clamps diselehake nyedhaki serikat crimped ngendi diameteripun selang luwih gedhe.

Ing kasus iki selang pecah nalika nyebul metu saka ferrule pungkasan. Amarga clamp safety ana ing posisi sing salah, selang kasebut ora nahan kanthi bener, sing ngliwati kabeh. Kajaba iku, ditemokake yen clamps safety gedhe banget kanggo nyekel diameter selang sing luwih cilik ing ngisor ferrule.

Tanggung jawab pangguna pungkasan kanggo njamin ukuran & penempatan sistem hobble sing tepat.

Langkah 1 - Ukur diameter selang.

Langkah 2- Priksa manawa Clamp Hobble ukuran sing tepat.

Langkah 3-Temokake area sing tepat ing selang kanggo nginstal Clamp Hobble. Selang kudu ditandhani kira-kira 12 "saka fitting crimped.

Langkah 4-Pasang Clamp Hobble, torsi baut nganti kira-kira 60 kaki kilogram nganti clamp dipasang kanthi kuat ing selang.

Langkah 5-Masang kabel utawa chain menyang Clamp Hobble, banjur masang mburi liyane kabel utawa chain menyang titik anchoring cocok.
Picture 2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan