Clamp sing bisa dicopot bisa ngubengi selang hidrolik tekanan dhuwur

Katrangan singkat:

Yen sampeyan nggarap sistem hidraulik nganti suwe, sampeyan bakal weruh kegagalan selang hidrolik. Apa kegagalan disababaké déning selang kang snagged dening bagean obah utawa selang jotosan mati pas, jalaran bisa luwih saka mung kekacoan amba lan mundhut saka lenga hydraulic.


Detail Produk

Tag produk

Yen sampeyan nggarap sistem hidraulik nganti suwe, sampeyan bakal weruh kegagalan selang hidrolik. Apa kegagalan disababaké déning selang kang snagged dening bagean obah utawa selang jotosan mati pas, jalaran bisa luwih saka mung kekacoan amba lan mundhut saka lenga hydraulic. Salah sawijining akibat kasebut yaiku pecut selang.

Sistem Nyegah Selang Whip Dipasang.Yen perakitan selang rampung gagal ing titik sing cedhak karo fitting, tekanan ing selang nyebabake thrash watara. Bisa nabrak lan ngrusak komponen sistem hidrolik liyane lan cilaka personel.

Salah sawijining solusi kanggo njaga saka pecut selang yaiku nggunakake sistem penahan selang. Sistem restraint selang dirancang kanggo nyegah whipping saka selang pressurized ing acara selang misahake saka pas sawijining. Padha nyedhiyakake tingkat safety tambahan lan mbantu nyegah karusakan ing peralatan utawa ciloko kanggo operator sing cedhak karo selang sing gagal kanthi mbatesi jarak lelungan selang sing ditekan sawise ngeculake saka fitting.

vytryt

mhgjiyt

nbiyui

Sistem kasebut kasusun saka rong komponen, kerah selang lan perakitan kabel. Kolar selang dipilih adhedhasar diameter njaba selang, lan perakitan kabel dipilih adhedhasar jinis sambungan selang.

Salah sawijining sistem Nyegah Selang Whip diprodhuksi, sistem pencegahan selang selang rong jinis rakitan kabel - siji kanggo sambungan jinis flange, lan liyane kanggo adaptor port.
nyediakake produk Safety Hose kaya kaos kaki Whip, stop kontak, Cable Chokers, Nylon Chokers lan Hose Hobbles uga dikenal minangka Pipe Clamps.

HOSE CLAMP / HOBBLE PILIHAN
Klem selang digawe ing CHINA kasedhiya ing macem-macem gaya sing bisa dipilih supaya cocog karo macem-macem jinis selang. Penting kanggo ngerti selang OD sing sampeyan gunakake kanggo pas karo selang kasebut. Clamps kasedhiya ing selang menyang selang, utawa selang kanggo pad eye utawa opsi lan konfigurasi khusus liyane.

SAFETY-HOBBLE: Selang Hobble
Hose hobbles digunakake kanggo masang lengen safety restraint selang. Bisa digunakake ing selang utawa pipa tembok sing atos lan nyuda kemungkinan pecut selang nalika gagal kopling. Priksa manawa jangkar dirating kanggo bobot lan kekuwatan aplikasi, tindakake pandhuan instalasi. Kudu masang lengen pengaman menyang selang sadurunge dipasangake / dipasang.

1568031823

pipe (1)

pipe (2)
pipe (3)

Panggunaan
slide-04
slide-05

slide-02
slide-03


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan