Explosion-bukti chain whipcheck Selang Kabel Choker

Katrangan singkat:

Whipcheck - slings safety minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp.


Detail Produk

Tag produk

whipcheck - slings safety minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp. "whipcheck" tekan tengen fitting selang kanggo nyedhiyani safety standby kanggo selang. Spring dimuat puteran ing kabel ends mbukak gampang kanggo pass liwat couplings kanggo genggeman tenan ing selang, minangka ditampilake. Dheweke wis diuji kanthi tliti kanthi pirang-pirang taun layanan.
Ana macem-macem ukuran whipchecks diprodhuksi dening LH. Kabeh bahan sing digunakake ing proses manufaktur tundhuk karo standar SABS & ISO, Bahan dadi kabel, ferrules dll.

Whipchecks dirancang kanggo nyegah ciloko utawa kacilakan amarga gagal selang utawa kopling. A whipcheck ngluwihi fitting selang kanggo menehi safety siyaga kanggo selang. Cukup tarik maneh spring lan selehake puteran ing whipcheck liwat saben selang sadurunge sambungan kanggo nyedhiyani keamanan marang mecut selang.

4

5 whipcheck Hose Cable Choker (1)

5 whipcheck Hose Cable Choker (6)

Bahan: Baja karbon galvanis, baja tahan karat.
Selang Safety Whip Priksa dianjurake ing kabeh aplikasi selang pressurized liwat 1/2 inch, supaya operator lan situs proyek aman. Kanggo nyegah ciloko serius amarga selang utawa gagal kopling, pasang Whip Check ing saben sambungan selang lan saka peralatan / sumber udara menyang selang. Daur ulang sing diisi musim semi gampang diatur supaya bisa mlebu ing kopling lan njaga genggeman sing kuat ing selang. Uga dikenal minangka penahan pecut utawa kabel choker selang, kabel kasebut minangka kabutuhan kanggo kabeh aplikasi selang pasokan pneumatik.
Priksa pecut kudu dipasang ing posisi lengkap (ora kendor) kanggo njamin keamanan sing tepat.
Selang Safety Whip Priksa, bebarengan karo pneumatic mriksa klep lan safety klip, produk integral kanggo sistem selang pneumatik aman. Pemriksaan reguler lan ngganti komponen sing rusak uga penting kanggo njaga sistem lan papan kerja sing aman. Tansah ngganti mriksa mecut yen kedadean Gagal, amarga iki bisa nimbulaké karusakan kanggo kabel lan sambungan.

Spesifikasi ukuran:

jeneng produk ukuran Bahan Diameter kawat (mm) Sakabèhé dawa (mm) dawa spring MM) Diameter njaba spring (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diameter pipa sing cocog Daya rusak (KG)
pecut 1/8" * 20 1/4" Baja karbon galvanis 3 510 180 12 1.2 1/2" - 1 1/4" 700

Konstruksi lan tes produk
1/8 "* 20 1/4" , Dheweke digawe saka tali kawat baja galvanis 3mm. Iki dirancang kanggo mbukak beban mati sing aman saka 600kgs.

LH Safety - Kabel Hose Restraints uga dikenal minangka Whip Checks uga diisi. Disaranake whipchecks digunakake mung ing AIR HOSES mawa ora luwih saka 200 PSI. Sembarang panggunaan liyane tanggung jawab sampeyan dhewe.

 Panggunaan
Kabel safety mriksa whip dirancang khusus kanggo nyegah sambungan selang saka whipping yen hoses utawa couplings gagal kanggo terus. Gagal kasebut biasane kedadeyan kanthi tekanan dhuwur lan bakal nggawe selang utawa peralatan goyang kanthi kuat sing bisa nyebabake ciloko serius kanggo wong utawa kopling & peralatan sing cedhak.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Paket

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan