pecut mriksa kabel safety karo grumbulan tembaga

Katrangan singkat:

Whipcheck - slings safety minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp.


Detail Produk

Tag produk

whipcheck - slings safety minangka aman positif - njaga sambungan selang. Kabel baja sing kuwat iki nyegah pecut selang yen ora sengaja misahake piranti kopling utawa clamp. "whipcheck" tekan tengen fitting selang kanggo nyedhiyani safety standby kanggo selang. Spring dimuat puteran ing kabel ends mbukak gampang kanggo pass liwat couplings kanggo genggeman tenan ing selang, minangka ditampilake. Dheweke wis diuji kanthi tliti kanthi pirang-pirang taun layanan.
Ana macem-macem ukuran whipchecks diprodhuksi dening LH. Kabeh bahan sing digunakake ing proses manufaktur tundhuk karo standar SABS & ISO, Bahan dadi kabel, ferrules dll.

4 copper bush (2)

4 copper bush (3)

4 copper bush (1)

Kepiye cara kerja Selang?
Nalika pamisahan sing ora disengaja kedadeyan, amarga ana udara sing dikompres utawa cairan sing ana ing selang. Yen kedadeyan kasebut, selang bakal nesu amarga tekanan sing dibangun. Liwat nggunakake peralatan, selang whipping ora bakal kelakon - kabel galvanis stainless steel kuwat mbantu kanggo nyegah mecut liwat gampang dipasang puteran spring, kang grip selang aman lan kuwat.

Nalika aku kudu nggunakake Whipcheck?
A bisa digunakake karo selang utawa operasi dhuwur-tekanan liyane sing wis compressed online utawa adi liwat iku. Bisa ditemokake ing aplikasi kayata pertambangan batu bara, kebon lan valeting.

Spesifikasi ukuran:

jeneng produk ukuran Bahan Diameter kawat (mm) Sakabèhé dawa (mm) dawa spring MM) Diameter njaba spring (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diameter pipa sing cocog Daya rusak (KG)
pecut 3/16" * 28" Baja karbon galvanis 5 710 240 18 2.0 1/2"-2" 1400

Konstruksi lan tes produk
3/16 "* 28", Lagi diprodhuksi saka 5mm tali kawat baja galvanis kanggo mbukak mati aman saka 1,5 ton.

Kabel Safety kasedhiya ing rong diameteripun kabel lan sawetara konfigurasi beda. nawakake safety tambahan kanggo selang kompresor ing lingkungan sing ditutup utawa kritis.

 Panggunaan
Kabel safety mriksa whip dirancang khusus kanggo nyegah sambungan selang saka whipping yen hoses utawa couplings gagal kanggo terus. Gagal kasebut biasane kedadeyan kanthi tekanan dhuwur lan bakal nggawe selang utawa peralatan goyang kanthi kuat sing bisa nyebabake ciloko serius kanggo wong utawa kopling & peralatan sing cedhak.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Paket

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan